Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co si Monika Bagárová (29) odpočinula na dovolené v Dubaji, natáčela nový videoklip a hned z toho byl pořádný poprask. Fanoušci nyní horečně řeší, jestli se s partnerem Leonardem Lekajem nezadařilo a zpěvačka není těhotná.

Při natáčení vystřídala hned několik outfitů, z nichž mnohé dávaly vyniknout jejím křivkám. Ty podle některých doznaly v posledních měsících jistých změn. Což prý není jen tak, nabízí se podle nich hned několik možných vysvětlení.

„Je zase těhotná?“ psala v diskusi pod videem ze zmíněné akce Lucie, která má za to, že se malá Rumia možná v dohledné době dočká sourozence.

„Nějaká tlustá,“ zhodnotila aktuální podobu Moniky Emana, která se rozhodla nebrat si servítky.

„Je znovu těhotná? Nebo?“ zkusila to pro změnu opět decentně Šárka.

Zpěvačka jejich dotazy ponechala bez komentáře. Nám se ale její vyjádření získat podařilo. „Kdyby dal Bůh a těhotná bych byla, určitě bych se o to ráda podělila,“ napsala Super.cz Monika, která vzala vítr z plachet všem, kdo měli jasno a tvrdili, že je v očekávání.

Reklama

Další články

Načítám