Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Bagárová (29) je už nějakou dobu šťastně zadaná s podnikatelem Leonardem, který už je bezpochyby součástí rodiny.

Krásná zpěvačka také prozradila, že si Leonarda velmi oblíbila i její dcera Ruminka, kterou přivedla na svět s MMA bijcem Makhmudem Muradovem.

„Ruminka miluje Lea od prvního setkání a já se jí nedivím,“ svěřila se Monika na instagramovém účtu, kde se jí také jedna z fanynek zeptala, jak zvládá mateřství, když je na něj sama.

Moničini fanoušci zřejmě míní, že se Makhmud se svou dcerou zas až tak často nevídá. A to i kvůli častému pendlování mezi Českem a rodným Uzbekistánem.

„Já nejsem sama, mám úžasnou rodinu a milujícího muže. Ruminka je šťastná holčička. Snažíme se, aby jí nic nechybělo,“ ujistila Monika své sledující. Ostatně už i svými pravidelnými příspěvky s dcerou ukazuje, jak moc ji mateřství naplňuje a dává do něj většinu své energie. Což se odráží i na její téměř tříleté dceři, která je velmi šťastné a usměvavé děťátko.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám