Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znají se roky, takže ví, čím mu udělat radost. Svému starému příteli a také rádci Františkovi Janečkovi (79) tak zpěvačka Monika Absolonová (47) přivezla k narozeninám několik bas nealkoholického piva. Konkrétně devětasedmdesát lahví.

V případě Absolonové a Janečka nejde ani tolik o pracovní, jako spíš o přátelský vztah, zpěvačka svěřila, že ji podržel v nejtěžších chvílích jejího života. "V době, kdy jsem měla nepříjemné životní období, moji rodiče se rozváděli, tak byl ten rozvod docela ošklivý. Hodně zasáhl mě i bráchu. A pan doktor Janeček si mě zavolal, řekl mi, že jsem to měla v životě těžké, můj otec není to nejlepší, co jsem mohla v životě mít. A nabídl mi, jestli nechci jet turné s Karlem Gottem," vyprávěla a v našem videu to rozebrala podrobněji.

Rádcem a podporou jí byl i později. "Mám ho moc ráda. Kdykoli jsem někde něco moderovala nebo jsem zpívala a bylo to v televizi a viděl to, vždycky mi zavolal. Zhodnotil, zkritizoval i pochválil. Máme velmi přátelský a otevřený vztah s tím, že mu stále vykám a on mi tyká. Baví mě jeho moudra a rady i to, jak komentuje moje partnery. A má vždycky pravdu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám