Hlavní obsah
Článek

Rok 2013 byl velmi plodný na docela nevhodné chování českých celebrit. Asi nejvíc na sebe poutala pozornost slavná průšvihářka Iveta Bartošová (†48), která se tak dlouho dívala na dno lahve, až si totálně opila mozek a za pomoci Zdeňka Macury (50) utekla do Itálie. Činili se ale i naháč Jiří Krytinář, kalhotky ukazovala zase Vendula Svobodová (52), Urážka pak zničila přátelství Felixe Slováčka a Karla Gotta (†80). Přečtěte si detaily!

Nejvíc národ zajímaly další opilecké eskapády Ivety Bartošové. Té se začalo nelíbit v náručí Josefa Rychtáře (66) a v podivném mokrém ohozu od něj pláchla se Zdeňkem Macurou do Itálie, kde se vystavovala oteklá a na pláži s plavkami naruby. Nakonec se pokorně vrátila k Rychtářovi. Všechny své pomahače následně nechutně pomluvila. Například Macuru obvinila z únosu pod vlivem drog a Rychtář k tomu přidal znásilnění. Kromě dnes již jejího manžela, kterému měla nasadit se softwarovým inženýrem parohy, tomu ale nikdo nevěří.

Nejsmutnější je to, že i když Rychtář přísahal, že s Ivetou dál bude jedině v případě, když nastoupí skutečnou léčbu (ne ambulantní, ale přímo v léčebně), ve skutečnosti se ukázalo, že lhal. Bartošová navíc vtipně vykládala, že nemá s pitím problémy. Pak sice na pár měsíců skutečně přestala bumbat ohnivou vodu, hlavně kvůli zdravotním potížím, následné nucené protialkoholní léčbě a podpoře od léčitele Saavedry, ale před koncem roku 2013 už začíná zase fungovat tak divně, jako by znovu zobala prášky a pila alkohol.

Došlo i na praní špinavého prádla v rodině herečky Vránové, kterou obvinila dcera alkoholička z toho, že se o ni nestará, i když se to ukázalo jako nepravda. A přestože na její léčbu sehnala balík peněz, dcera si prý dál vypíjí mozek.

Poměrně úsměvně pak ve světle těchto kauz působí skandál Venduly Svobodové, která na párty ukazovala kalhotky. Pak přišla aféra s jejím manželem. Ten o ní prohlásil, že je poběhlice a špatná matka. Vendula zareagovala tím, že si „od feťáka nenechá radit“.

Další články

Načítám