Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V únoru tomu byl rok, co nás navždy opustila legendární zpěvačka Naďa Urbánková (†83). Její dcera Jana Fabiánová ale momentálně připravuje koncert na památku své zesnulé maminky. Během tiskové konference na ni zavzpomínala a při vyprávění začala plakat.

Dojala tak všechny, kteří byli v sále přítomni. „Víte, když vzpomínáte na svoji mámu, která odešla před rokem, tak je to vždycky tíha. Na druhou stranu mě obrovsky drží fakt, že na mámu vzpomínám nejenom já, ale i strašně moc dalších lidí. A jak tady zaznělo, moje máma byla hodná, i když nemusela. I když se nikdo nekoukal, nebyla u toho kamera. Jí na každém záleželo. Bylo jí jedno, kdo to byl. Byla dobrý a férový člověk,“ slzela Jana i během rozhovoru pro Super.cz.

Vzpomínkový koncert na Naďu Urbánkovou proběhne 11. dubna ve Velkém sále pražské Lucerny. Písně paní Urbánkové zazpívají například Leona Machálková (56), Eva Burešová (30), Šárka Rezková, Michal David (63) a další hvězdy.

„Já věřím v tom, v co věřila i má maminka, že v té muzice je znát ta její dobrota. To, že se to předává dál, a to, že tady můžeme všichni na ni zavzpomínat a připomenout si tyto hodnoty, které jsou možná v této době trochu upozaděné. Je to super. Já za to děkuji,“ dodala Jana Fabiánová.

Reklama

Další články

Načítám