Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Eliza Doolittle (23) má neuvěřitelné nohy. Její končetiny jsou dlouhé a štíhlé. Není tedy divu, že je při každé možné příležitosti ráda ukazuje. Outfitem, který zvolila ve středu na společenskou událost v obchodním centru ve Westfieldu, kde byla nominována jako zástupkyně mladých britských umělců, kteří budou v roce 2012 nést v Londýně olympijskou pochodeň, už opravdu přestřelila. Její mini šortky vypadaly jako kalhotky. Proto si mnozí přítomní mysleli, že si  Eliza zapomněla vzít kalhoty nebo sukni.

Extrémně kratičké šortky, jež byly vykrojené téměř jako kalhotky, opravdu připomínaly spíše spodní prádlo. Eliza tak dokázala téměř nemožné. Přesto, že ukázala poměrně dost ze své dokonalé postavy, rozhodně nevypadala sexy. Spíš legračně a bez špetky vkusu.

Podobné publicity se nedávno dostalo i další zpěvačce, když se na červeném koberci na párty v Las Vegas objevila pro změnu jen v bílých bikinách. Jednalo se o známou provokatérku Aubrey O’Day. Stejná dáma také před pár dny ukázala během focení v Malibu více, než chtěla.

Další články

Načítám