Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Divadle Bez zábradlí se zahajovala sezóna představením Láska z mládí, které tady poprvé režíroval herec Roman Zach a obsadil do něj i svého syna Prokopa. Na premiéru byla pozvána i řada známých tváří. My jsme sledovali, jak vážně vzali večer, co se outfitů týče.

Musíme říct, že velmi příjemně překvapil Jan Tuna, který dorazil v doprovodu přítelkyně Nely Boudové (56). Ten byl v minulosti schopný přijít na filmovou premiéru dokonce v cyklistickém, nicméně se poučil a v obleku vypadal jako džentlmen.

Velké minus za nevhodný outfit tentokrát sklidil tanečník Marek Dědík (41). Oblékl děravé džíny a tenisky. Nevytáhl se ani zpěvák Michael Foret (37) také v teniskách, v jeho případě hrajících snad všemi barvami, ani herec Martin Kubačák v opraných džínách, který do divadla vzal svoji dceru. Džíny oblékli i Ondřej Zajíc, partner herečky Dany Batulkové (66), který se po dlouhé době objevil ve společnosti, anebo herec Viktor Dvořák.

Jak to slušelo všem hostům premiéry, na to se podívejte v naší bohaté fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám