Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská moderátorka Maya Jama (29) bude diváky seznamovat s dějem v tamější odnoži reality show Love Island. Před vstupem do vily se předvedla v hodně odvážných šatech, které tvořily takzvaný efekt sideboob. Reakce ale byly velmi rozporuplné.

Maya Jama je v Anglii televizní hvězdičkou už pár let. Moderovala různé soutěže, teď přesedlala na reality show. Je oblíbená nejen díky svému vystupování, ale také vzhledu. Moderátorka ráda ukazuje své křivky na sociální síti, kde má na svém účtu tři miliony sledujících. Oblíbené jsou její fotky v plavkách nebo odvážnějších šatech. A právě v takových se předvedla i před vstupem do vily, kde se bude odehrávat televizní pořad. Na Instagramu se od fanoušků dočkala spousty lichotek.

„Moje čelist spadla na zem, nemáš chybu,“ píše jeden. „Nemůžu se vyrovnat s tím, jak skvěle vypadáš. Maya navždy,“ přidává se další. Pod článkem v magazínu Daily Mail už ale byli lidé o dost kritičtější. „Ano, je velmi atraktivní a má úžasnou postavu, ale nemá smysl pro oblékání. Její oblečení vždy vypadá lacině a uboze.“ S tímto názorem souhlasí i další. „Klaním se všem krásným ženám, které nemusejí chodit polonahé, aby upoutaly pozornost mužů. Zachovej si nějakou úroveň.“

A jak si stojí případní obdivovatelé krásné moderátorky? V současné době mají nejspíš smůlu. Maya Jama se dala opět dohromady s rapperem Stormzym, se kterým chodila už v minulosti. Mezitím byla spojována i s Leonardem DiCapriem, když s ním byla viděna v Paříži i na Ibize. Později se hovořilo i o tom, že nosí hercův náramek. Leo i Maya ale následně dohadům učinili přítrž a odmítli, že by spolu cokoliv měli.

Související témata:
Maya Jama

Reklama

Další články

Načítám