Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Každý má jinou metu. A moderátorka Aneta Christovová má jasno. Její profesní vzor je Halina Pawlowská (69). Jsou si i podobné, i když majitelka přírodních osmiček ještě zdaleka nedosáhla jejích fyzických proporcí. Protože jsme se potkali na Halinině show, zajímalo nás, zda i ona sama něco podobného plánuje, anebo ji budeme pořád slýchat jen z rádia.

"Doufám, že brzy něco bude. Něco se rýsuje, ale zatím to nebude jen o mně, ale o vícero lidech. A pokud jde o ty rozměry, tak mám ještě co dojíst, ne? Za deset let můžeme být klidně stejné," smála se Aneta, již prý chybí ještě takových deset kilo.

K novému projektu nám ale přece jen něco prozradila. Nepůjde o spolupráci s Markétou Mayerovou, s níž momentálně uvádí Dámský klub na Frekvenci 1. "Dáváme se dohromady s holkami, se kterými jsem spolupracovala předtím, s Lindou Finkovou a Vaďkou Perichovou. Říkáme se Trojhlavá saň. Pod tím se může skrývat cokoli - láska, sex, lifestyle, děti. A doufám, že si plácneme i tady na letní scéně na Harfě, kde bychom chtěly mít premiéru," naznačila, ale nekonkretizovala časový horizont.

Zajímalo nás i to, jak moderátorka snáší se svými kily panující vedra. "Vůbec neřeším oblečení. Než abych se balila do nějakých zahalujících modelů, klidně si obléknu tílko a ukážu svoje ruce. Jsem hodně u vody, protože práce mi to dovolí, a tak trávím většinu času u bazénu," dodala Aneta, kterou ovšem u vody v neděli štípla vosa a ona skončila s alergickou reakcí na pohotovosti.

Reklama

Další články

Načítám