Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka CNN Prima News Lucie Ptáčková se stala maminkou. Loni na konci srpna se blondýnka pochlubila tím, že se s manželem těší na vytoužený přírůstek do rodiny. Blonďatá hvězda Primy, donedávna známá jako Hrdličková, neměla cestu k vytouženému dítěti jednoduchou.

O to větší radost v posledních dnech prožívá. Zprávou se nyní moderátorka pochlubila na sociální síti, kde umístila i snímek s roztomilým synem. „5 dní s Teodorem. 4 zhmotněný kila všeho, co jsme si přáli. Živote, děkuju, že 1 + 1 se fakt rovná 3,“ svěřila se moderátorka.

Lucie Ptáčková se netajila tím, že o miminko se snažila dva roky, navštívila dvě reprodukční kliniky a má za sebou i ztráty.

K radostné zprávě, kterou sdílela, jí začali okamžitě kolegové blahopřát. „Gratuluji! Hodně zdraví a štěstí, dlouhatánský život se šťastnou mámou a tátou,“ napsala moderátorka Klára Doležalová. „Lucko, ze srdce ti gratuluju a přeju ti to. Užívejte si to, všichni tři!“ připsala kolegyně Gabriela Lašková.

Reklama

Další články

Načítám