Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Lenka Špillarová (38) je maminkou. Syna přivedla na svět v přítomnosti svého partnera, právníka Tomáše v porodnici v pražském Podolí.

„Bože, bezmezně děkuji. 20. 3. 2024 Tadeáš (jméno jsme řešili na porodním sále mezi kontrakcemi, lékařka i porodní asistentka se hodně bavily). Moc děkuji personálu v Podolí. Úžasný jste! Všichni! Lékař Radovan Turyna – před lety mi díky podařené operaci dal vůbec možnost mít dítě. Lékařka Lenka Reiterová – bez té bych těhotenství a porod nezvládla. I když to bylo před pár týdny trochu dramatické, tak jsme to zvládly. Děkuji, děkuji, děkuji,“ uvedla Lenka dojemně na sociálních sítích k fotografii se svým malým synkem.

Lenka Špillarová promluvila o těhotenství koncem minulého roku. Bylo plánované a uskutečnilo se dřív, než čekala. „Těhotenství bylo plánované, jen jsem nečekala, že to bude takhle rychle. Na začátku léta jsme si s partnerem řekli, že to teda zkusíme. Já si byla jistá, že i kvůli věku a nějakým zdravotním problémům to bude trvat třeba rok. No, tak se to povedlo asi o jedenáct měsíců dřív. Pro mě to byl šok. I když, teď si říkám, že pro mnohé bude možná šok i to, že mám vlastně partnera. Tím, že nedávám naše společné fotky na sociální sítě, tak vlastně ani neexistuje,“ řekla Lenka Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám