Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) se dlouho vyhýbala kamerám a odmítala poskytovat rozhovory. My jsme ji zastihli při natáčení upoutávky na největší festival tance Dance Life Expo 2022 a nenechali jsme se odbýt. Zajímalo nás, jestli někdy potkáte moderátorku řádit v baru s drinkem v ruce, a dostali jsme se až k jejím největším neřestem.

"Já jsem fantastická tanečnice, ale vždycky jenom první dvě vteřiny, než lidé poznají, že nemám cit pro takt ani pro rytmus," práskla na sebe herečka a prozradila, že ani zpěv není její silná stránka. "Tanec mě strašně baví, stejně jako zpěv, a zpěvačka jsem taky příšerná," směje se Eva Decastelo, kterou si všichni zamilovali v seriálu Slunečná.

Co se alkoholu týče, opilou ji v baru nepotkáte! "Já nepiju vlastně vůbec, protože nemám enzym, který odbourává alkohol. Já jsem absolutní abstinent a zaplať pánbůh za to, protože řádím i úplně střízlivá a vůbec netuším, co by se dělo, kdybych mohla pít," polemizuje Eva.

Decastelo neholduje alkoholu, ale přece jen nějakou neřest mít musí. "Já strašně ráda spím a jím," řekla kráska, která je momentálně o 13 kilo lehčí, než bývala! "Když nejím a nespím, tak dělám, tak dělám to, co musím! Třeba pracuju," dodává se smíchem moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám