Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety se hokejista Zdeněk Bahenský rozešel s prezidentkou Miss Czech Republic Taťánou Makarenko (34), se kterou tvořil pár přes osm roků. Předtím byl ženatý s Vlaďkou Erbovou (42), se kterou má dceru Viktorii.

Na podzim loňského roku se sportovec pochlubil novým vztahem. I tentokrát si našel krásku ze šoubyznysu, ale modelky vyměnil za zpěvačku. S půvabnou brunetkou Klárou Balážovou dosud sdílel snímky pouze skrze sociální sítě, nyní spolu pár poprvé vyrazil do společnosti.

Nenechali si ujít křest videoklipu zpěváka Davida Peta k písni Vrásky štěstí. Půvabná brunetka na akci oblékla elegantní černý model, který doplnila rudou rtěnkou a kabelkou. Vedle zamilovaného páru mladého hudebníka podpořila na akci například i zpěvačka Lucie Vondráčková (44) nebo zápasník MMA David Kozma.

„Nejraději tvořím v klidu doma, nemám ale vyhraněný žádný hudební styl. Důležitá je pro mě melodie a harmonie,” uvedl na křtu David Pet.

Reklama

Další články

Načítám