Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joy Corrigan během posledních pár měsíců zcela změnila svůj život. Dříve se bála, že by jí pravda o jejím věku a menší prsa zničily kariéru modelky, dnes je ale za kroky, které udělala, šťastná a dle jejích slov jí nikdy nebylo lépe.

Objevila se v Playboyi, na stránkách slavného magazínu Sports Illustrated a také pracovala jako modelka pro slavnou andělskou firmu prodávající spodní prádlo. Kromě toho se mihla i na filmovém plátně, zahrála si po boku Bruce Willise nebo Arnolda Schwarzeneggera. Před časem ale blondýnka s umělým poprsím změnila své priority, nechala si implantáty vyndat a nyní se pyšní svým přírodním tělem. A to není všechno. Joy a její manažeři léta tvrdili, že je dokonce o celých sedm let mladší než ve skutečnosti.

„Jsem konečně připravená na to, odhalit tajemství, které jsem léta držela pod pokličkou. Je mi 35 let. Bývalí agenti a lidé v byznysu mi po celé roky říkali, abych lhala. Styděla jsem se za svůj věk. Bála jsem se, že klienti zjistí, kolik mi je, a zruší mi práci i přesto, že vypadám dobře. Ve svých třiceti letech jsem fotila školní plesové šaty a nikdo o tom neměl ani ponětí,“ svěřila se na Instagramu. A stejně nadšená je i z toho, že si nechala odstranit implantáty. „Bylo to děsivé a těžké období, díky kterému jsem ale i něco získala. A i když jsem byla nervózní ze sdílení svého příběhu, jsem nadšená, že ho můžu vyprávět s neuvěřitelnou podporou blízkých přátel a rodiny,“ řekla před časem.

Teď Joy dle vlastních slov prožívá nejlepší životní období. Nabídky se hrnou jedna za druhou a modelka a influencerka plní Instagram záběry z pracovního života i tím, jak zdravě v současné době žije. V plavkách pak předvádí své vypracované břicho a nebojí si ani obléct spodní díl v tanga střihu. Je vidět, že Joy je opravdu konečně šťastná a svým příběhem může inspirovat i spousty dalších lidí. „Nikdy jsem se necítila lépe, mladší, nebo víc živá jako teď, ve svých 35 letech. Tohle je moje pravda. Můj život právě začal,“ napsala.

Reklama

Další články

Načítám