Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Joy Corrigan, která v poslední době proslula jako odvážná modelka, která si navzdory společenskému tlaku na dokonalost nechala odstranit implantáty, své tělo předvedla v celé kráse v růžovém průsvitném modelu. Chce tak podpořit ženy, které si nejsou jisté svým tělem.

Dnešní doba je plná dam, které si k – podle některých – dokonalému tělu dopomáhají prsními implantáty. Modelky pak hovoří o tom, že dostávají více „kšeftů“. Jednou z takových modelek byla i Joy Corrigan, která se nejspíš právě i díky větším ňadrům stala playmate Playboye a jednou z tváří známé firmy propagující spodní prádlo. Jak ale před pár měsíci prozradila, život, který jí řídili hlavně její manažeři, ji už nebavil a chtěla si začít dělat věci podle svého.

Odhodlala se tak k odstranění implantátů, které ovšem okomentovala i zdravotními důvody, a celou cestu dokumentovala, aby ji mohla sdílet se svými fanoušky. „Bylo to děsivé a těžké období, díky kterému jsem ale i něco získala. A i když jsem byla nervózní ze sdílení svého příběhu, jsem nadšená, že ho můžu vyprávět s neuvěřitelnou podporou blízkých přátel a rodiny,“ svěřila se na Instagramu.

Od té doby si svůj život nemůže vynachválit, zbavila se nejen implantátů, ale i svých manažerů, změnila životní styl a říká, že nikdy nevydělávala tolik peněz. I bez větších ňader dostává mnoho nabídek na focení a svůj nový hrudník se rozhodně nebojí ukázat.

To předvedla i během posledního focení, kdy pózovala jen v růžovém krajkovém svetříku, pod který by si jen skuteční odvážlivci nevzali podprsenku. Joy ale vše ustála s úsměvem na rtech a na snímcích je vidět, že je se svým tělem opravdu spokojená. A díky profilu, kde ji sleduje už skoro milion lidí, se jí snad také podaří přesvědčit mladé dívky o tom, že nejen velká ňadra jim mohou zajistit velkou budoucnost.

Reklama

Další články

Načítám