Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednadvacetiletá britská modelka Pixie Geldof je zvyklá, že si občas na módní molo musí obléknout model, který odhaluje její hrudník, a tak nejspíš vůbec neřeší, kdo se na ni na pláži dívá nebo ji dokonce fotí. Naopak si s klidnou myslí během dovolené na Ibize sundá horní díl plavek a jde se s přáteli vykoupat do moře. Na ‚topless‘ modelce na pláži by nebylo nic tak zvláštního, kdyby se však mladinká dcera irského hudebníka Boba Geldofa nepochlubila i něčím navíc...

Blonďatá Pixie, která byla tváří několika kampaní například pro Debenhams, Levi’s, Diesel, Vivienne Westwood nebo Agent Provocateur, má totiž piercing na levé bradavce. A to ne jen tak ledajaký, ale v podobě křížku na řetízku, na jehož druhém konci visí kulička. Kříže má Geldof evidentně v oblibě. Symbol křesťanství má totiž vytetovaný i na pravém stehně.

Modelka se v moři dobře bavila ve společnosti kamarádky a svého dobrého přítele Nicka Grimshawa (27). Muži v okolí mu mohli dvě odhalené společnice jen závidět.

Reklama

Další články

Načítám