Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská modelka a moderátorka Katie Piper rozhodně nepatří mezi dámy, které na sociální sítě sázejí jednu bikinovku za druhou. I po své otřesné zkušenosti, která ji nevratně poznamenala na celý život, má zcela jiné priority. Přesto tentokrát udělala výjimku a sdílela se svými fanoušky pár snímků z dovolené, kde se jim ukázala v bikinách v celé své kráse.

Piper se v roce 2008 jediným okamžikem obrátil život naruby. Kumpán jejího tehdejšího žárlivého přítele Danniela Lynche jí do obličeje chrstnul kyselinu sírovou, která jí na obličeji a hrudníku způsobila rozsáhlé popáleniny. Rovněž oslepla na jedno oko. Piper podstoupila desítky operací, napsala knihu a založila nadaci, která pomáhá lidem s podobným osudem.

Blondýnka, která je maminou dvou dcer – Belle Elizabeth (8) a Penelope Diane (5), nyní zapózovala svému manželovi Richardu Suttonovi, během dovolené v Cornwallu. Na hotelovém balkoně ji v bílých bikinách zvěčnil z obou stran a nechyběl ani jeden společný záběr.

Piper, která v říjnu oslaví už čtyřicáté narozeniny, si za příspěvek vysloužila stovky obdivných komentářů. Mezi nimi i jeden od anglické moderátorky Lisy Snowdon či fitness influencerky Alice Liveing či televizní osobnosti Luisy Zissman a není se čemu divit, Katie vypadá v bikinách senzačně, co říkáte?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám