Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak se zdá, hitu loňského a letošního roku, jímž jsou průsvitné šaty, podlehla už i Salma Hayek (57). Ta na středeční premiéru nového filmu Bez kalhot: Poslední tanec v Movie Theater na floridské South Beach zvolila černou róbu ze síťoviny doplněnou o barevnou květinovou aplikaci. Model byl ovšem tak průsvitný, že ikonická herečka prakticky kompletně odhalila svou pověstnou postavu ve tvaru přesýpacích hodin.

Filmová představitelka malířky Fridy Kahlo, která byla rovněž nezapomenutelná ve snímcích Desperado a Tenkrát v Mexiku, kde se blýskla vedle Antonia Banderase, hraje ve zřejmě posledním pokračování oblíbené série s Channingem Tatumem hlavní roli.

A zatímco Channing by zřejmě na svůj šedý outfit příliš pozornosti médií neutáhl, Salma to vzala tentokrát pevně do svých rukou a o PR filmu na promítání v Miami se tak postarala dokonale. Blesky fotoaparátů totiž jak při jejím sólovém, tak během společného pózování s Tatumem a režisérem snímku Stevenem Soderberghem cvakaly o sto šest...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám