Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Benátský filmový festival je v plném proudu a na červeném koberci se to opět hemží zajímavými osobnostmi i nevšedními modely. A to i přesto, že jeho průběh tentokrát narušila stávka hollywoodských scenáristů a herců.

Zraky hostů přitáhla účast slavných dam na premiéře životopisného snímku Priscilla, který natočila režisérka Sofia Coppola. Ten vychází z pamětí manželky legendárního muzikanta a popisuje období jejich vztahu. Poprvé od smrti dcery se ve společnosti ukázala samotná Priscilla, která zvolila černý kalhotový kostýmek a na tvář opět nanesla silný make-up. Výraznější byla v Benátkách herečka Bella Thorne, známá mimo jiné i tím, že na sociálních sítích ráda předvádí své tělo.

Ta pro slavnostní okamžik zvolila slonovinové šaty a zaujala hlavně výraznějšími šperky. A taky tím, že se téměř nemohla odtrhnout od svého snoubence Marka Emmse. Na nepřehlédnutelnou róbu pak vsadila arabská influencerka Farhana Bodi, která zaujala především v reality show Lesk Dubaje. Její tylové šaty s vlečkou se staly zřejmě nejúchvatnější (a možná i nejdražší) róbou večera. Italská herečka a modelka Caterina Murino pak sáhla po elegantních černo-bílých šatech.

Mezi méně povedené modely večera bychom pak nejspíš mohli zařadit například šaty italské herečky Fotini Peluso, svůj nezaměnitelný styl předvedla francouzská kulturní a módní osobnost Michèle Lamy a jako „královna noci“ dorazila celá v černém jedna z nejúspěšnějších italských zpěvaček Nicoletta Strambelli, která si říká Patty Pravo. Na všechny róby se podívejte v naší galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám