Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Od Báry Mottlové (37) jsme dostali pozvání na prohlídku jejího bytu. Co nás na první pohled zaujalo, byl šatník. Zdálo se totiž, že šatna zabírá prostor celého jejího bytu na pražských Vinohradech.

„Zaplať pánbůh to na první pohled jen tak vypadá. Na ten druhý, když se návštěva rozhlédne, vidí i pár komod, které jsou ovšem taky plné hadříků. No, oblečení, bot a doplňků mám opravdu hodně. Přitom ale je ten můj dvoupokojový byteček celkem prostorný a vzdušný,” směje se Bára a dodává: „Můžu-li počítat i koupelnu, viděla bych to tak, že garderoba zabere tak třetinu.”

Šatnu si herečka vytvářela podle vlastních představ a její koncept jí vyhovuje. „Mám šatní soustavu a ne uzavíratelnou skříň, abych vše měla krásně na očích a ráno, když třeba brzy vstávám na natáčení, moc nemusela vymýšlet, co si obléknout. Vezmu první věc, kterou uvidím a mám na ni zrovna náladu, a k tomu už se lehce doobléknu. Úplně stejně to mám i s botami,” říká herečka, jejíž sbírka bot je opravdu enormní.

„Přiznám se, že ani netuším, kolik vlastním párů. Raději jsem to ani nepočítala. Když jsem se stěhovala do svého bytu, bráška, který se stěhováním pomáhal, říkal, že to chtěl schválně spočítat. Když byl ale u čísla 186, přestalo ho to bavit, a to byl prý někde v půlce,” říká Playmate.

Kousků ze svého šatníku se průběžně zbavuje. „Když jsem se stěhovala, to byla asi největší čistka. Na kolaudačku jsem pak pozvala asi 15 kamarádek a ty si hadříky zkoušely a postupně odnášely domů jako kořist. Byl to pěkný holčičí mejdánek. Teď už mi to doma opět pěkně přetéká a přemýšlela jsem, že bych tentokrát v září uspořádala charitativní výprodej svého šatníku. Ať si udělám zas místo na nové úlovky.”

Co se výdajů týče, za oblečení prý Bára neutrácí nejvíc. „Donedávna jsem si myslela, že skoro všechny prašulky jdou na garderobu, ale když jsem si pak spočítala, kolik utratím za dobré a kvalitní jídlo a další dobrůtky, je to za hadříky docela pakatel,” říká Bára Mottlová.

Reklama

Další články

Načítám