Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní vítěz Eurovize Salvador Sobral již dříve oznámil hudební pauzu. Důvodem jsou vážné zdravotní potíže. Zpěvák musí podstoupit transplantaci srdce. Podle informací zahraničních médií je Sobral v rukou lékařů v nemocnici Santa Cruz v Lisabonu.

První informace o jeho hospitalizaci se na zahraničních webech objevily už před třemi dny. Není tak jasné, zda operace již proběhla. Podle stránky theportugalnews.com na ni však stále čeká.

Fanouškům na nedávno uveřejněném videu vzkázal, mimo jiné, že ‚musí odevzdat tělo vědě‘. „Bohužel nevím, jak dlouho to může trvat. Takové věci je těžké odhadnout, ale budu silný,“ uvedl a dodal: „Chci všechny poprosit o respektování soukromí a klid. Je to pro mě a mé blízké velmi těžké.“

Sedmadvacetiletý zpěvák se stal vítězem dvaašedesátého ročníku Eurovision Song Contest, konaného letos v květnu v Kyjevě. Skladbou Amar Pelos Dois z pera jeho sestry Luísy si získal jak odborné poroty, tak hlasující diváky.

Reklama

Další články

Načítám