Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se objevil ve světě šoubyznysu jako mladinký zpěvák, psalo se o něm jako o mladším bratrovi slavnějšího Davida Gránského (32). Oporu známého jména ale už Tomas Sean Pšenička dávno nepotřebuje.

Na televizních obrazovkách se objevuje v řadě projektů od Ordinace v růžové zahradě přes Sex O’Clock, kde se točí už druhá řada, až po nejaktuálnější kriminálku Policie Hvar. Renomovaný režisér Bohdan Sláma si ho vybral také do svého nového filmu Sucho, kde spolu s kolegyní Dorotou Šlajerovou ztvárňují novodobého Romea a Julii v prostředí jihomoravské vesnice. „Ale jaký to s nimi vezme konec, se nechte překvapit,“ řekl nám na premiéře.

Zároveň nás pozval do kina s tím, že se nemáme bát, že film je jedna velká „depka“, jak bývá u režiséra zvykem. „Že ty filmy nejsou úplně růžové? Život taky není jen růžový. Je to o lidech. A v tomhle konkrétním filmu je sucho i metaforou mezilidských vztahů. Je to opravdové a autentické,“ domnívá se Tom, který si pochvaluje různorodost projektů, na nichž má možnost pracovat. Prozradil také, že po natáčení Sucha omezil maso, jak se ho jedna ze scén dotkla.

Dostali jsme se také k soukromí. Devatenáctiletý Tom je čerstvě zamilovaný a půvabná blondýnka ho doprovázela také na premiéru v kině Lucerna. „Je to čerstvé, přítelkyně není úplně mimo branži, takže věřím, že bude mít pochopení pro moji práci. Ona je zlatá,“ rozněžnil se.

Související témata:
Tomas Sean Pšenička
Seriál Sex O'Clock

Další články

Načítám