Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sestry z klanu Kardashian-Jenner samozřejmě nemohly chybět na udílení cen CFDA Fashion Awards. Samy jsou módními ikonami, jak ostatně dokázaly i na červeném koberci.

Kim (43) tentokrát mladší sestry zastínily, vsadily totiž na lehce průsvitný materiál v oblasti poprsí. Absolutní ozdobou večera byla Khloé (39), která vynesla bronzový model značky LaQuan Smith.

Látka zdůrazňovala její křivky a průstřih v oblasti středu těla odhaloval i část prsa. Na to, že ještě nedávno zvažovala plastiku poprsí, jak se svěřila v rodinné reality show Kardashianovi od Disney+, se nezdá, že by ji Khloé potřebovala.

Kylie (26) zase oblékla vintage róbu od Thierryho Muglera. Průsvitný vršek doplňovala sametová sukně s vysokým rozparkem. Středem pozornosti tak rozhodně bylo její bujné poprsí.

Kim, která si během večera převzala cenu za svou značku formovacího prádla Skims, se oblékla do PVC modelu Dolce & Gabbana. Přiléhavé šaty bez ramínek byly také částečně průsvitné a zdůraznily její štíhlou figuru, která je v poslední době předmětem mnoha debat. Kim totiž rapidně zhubla a přišla o část svých pověstných plných křivek. Jak sama tvrdí, vše je v důsledku cvičení a nedávné drastické diety, za kterou sklidila kritiku, nikoliv prý díky zásahům plastických chirurgů.

Jak to slavným sestrám na prestižní akci seklo, se můžete pokochat v galerii.

Reklama

Další články

Načítám