Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Noah Cyrus (24) se ve svém životě nejspíš hodně snaží o to, aby vystoupila ze stínu své starší a slavné sestry. Bohužel jde ale trochu špatným směrem. Na sociální síti vzbudila pohoršení a posměch kvůli modelu, který vypadal jako vytažený z popelnice.

Na nedostatek fanoušků si Noah určitě nemůže stěžovat. I když o ní určitě mnoho lidí v Čechách v životě neslyšelo, je úspěšnou zpěvačkou a na účtu na sociální síti má téměř šest milionů fanoušků. Což je ale samozřejmě oproti sestře s 216 miliony o dost méně. Noah se prezentuje svým vlastním „temným“ způsobem a leckomu by mohla připomínat dceru Madonny Lourdes, která stejně jako ona nejen zpívá, ale také se věnuje modelingu. A jaké to je, mít stejné příjmení jako popová královna?

V minulosti Noah přiznala, že to pro ni bylo v životě vždy velmi těžké. „Aspoň mi to všichni říkali, že ať udělám cokoliv, vždycky budu ve stínu Miley. Věřila jsem tomu, protože je to něco, co jsem slýchávala celý život, každý den. Buď to bylo to, nebo jsem nikdy nebyla dost dobrá. Vždycky bylo něco špatně s mým vzhledem nebo s tím, jaká jsem. Někdy mi přišlo, že snad i špatně dýchám,“ svěřila se v roce 2020 Noah, která o svém rozpoložení tehdy napsala píseň Young & Sad.

Vyrůstat ve stínu slavného sourozence sice musí být těžké, někdy si ale Noah k hejtům pomůže i bez toho. Teď se například na Instagramu předvedla v modelu, který připomínal prapodivnou špinavou teplákovou soupravu. Kromě toho, že model nebyl příliš lichotivý k postavě Noah, měl i další zvláštnost. Jeho zadní část byla ušitá tak, že odhalovala skoro celý zadek zpěvačky. A to nemohli její sledující nechat jen tak.

„Od kdy je trendem chodit ven s holým zadkem?“ ptá se jeden. „Lidé, kteří se narodili se zlatými lžícemi, chtějí vypadat chudí,“ myslí si další. „Jak pitomý outfit,“ nebere si servítky třetí. Další se ptá, jestli si Noah model nepůjčila od Kanyeho Westa, a jiní se zajímají o to, co se jí stalo, že musí takto vypadat. A najdou se i tací, kteří zpěvačku už nechtějí dál sledovat. Takové komentáře by Noah možná ještě přešla s klidem, horší je ale to, že lidé píšou i o tom, že divoká fáze Miley byla rozhodně lepší a že se skutečně nemůže srovnávat se svou sestrou. A to už musí Noah určitě alespoň trochu zabolet.

Reklama

Další články

Načítám