Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Michaela Nosková (41) je opět sama. Po tříleté známosti se rozešli s Jindřichem Čandou, otcem jejich malé dcerky Jasněnky. A to pár plánoval svatbu. V srpnu roku 2021 se zasnoubili, k veselce ale již nedojde.

"Je pravda, že jsme se rozešli. Je to již několik měsíců, co žijeme odděleně. Více bych k tomu nerada říkala, především kvůli naší Jasněnce," řekla Super.cz Nosková.

Zpěvačka se na akcích objevovala poslední měsíce sama nebo s dcerou. Na dotazy, kde má partnera, odpovídala, že pracuje. K soukromí se nevyjadřovala. Vzhledem k tomu, že byla zpěvačka vždy velice sdílná, rozchod pro ni zřejmě není rozhodně příjemný. Důvod je zatím ale obestřen tajemstvím.

Nosková má za sebou již dvě svatby. S Janem Horsákem, se kterým má dceru Elišku, vydrželo manželství tři roky. S kolegou zpěvákem Ondřejem Báborem si užili romantickou veselku na Srí Lance, doklady ale v Česku nikdy nezlegalizovaly, proto byla svatba neplatná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám