Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V komorní atmosféře refektáře pražského kláštera sv. Jiljí uspořádal netradiční představení svojí nové desky rapper Majk Spirit. Součástí byla i jakási „poslední večeře“, jen se nekonzumovalo víno a chléb, ale muzika.

Deska s názvem nový čLOVEk 2.0 je pro něj přelomová. Nečekaně se na obálce cédéčka neobjevuje on sám, ale jeho tříletá dcera Aria. „Dává to smysl, ona je nový člověk, dvojka, po mně. Zapózovala krásně, i když to v ateliéru stálo trochu úsilí, protože nejdřív nechtěla spolupracovat. Celá obálka je odrazem toho, jak žiju, rodinný život u mě převládá,“ vysvětlil Majk, který uvnitř přebalu pózuje i s manželkou Mariou.

Novou desku i životní období porovnal se svým debutem Nový človek, který vyšel v roce 2011. „To jsem byl single kluk, byly tam mejdany, úplně jiný život i pracovní tempo. V roce 2012 jsem měl přes dvě stě koncertů, to už je pro mě nemyslitelné. Teď jsem jich měl přes léto šedesát. Stejně jako můj život je i album dospělejší a vyzrálejší. Podle mě je to obraz toho, kam jsem se posunul,“ mínil Majk, který sice pozval na akci řadu hostů, části z nich ale v účasti zabránilo náhlé sněžení.

Reklama

Další články

Načítám