Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Eva Decastelo (45) a její partner Tomáš Třeštík si mysleli, že si v Římě užijí romantické velikonoční svátky. Místo toho ale na Velký pátek skončili na policejní stanici. Třeštík si začal fotit policejní motorky, což se místním mužům zákona zrovna nelíbilo. Odvedli ho na výslech.

„Vytáhl jsem foťák, Eva čekala na rohu a já se mezi těma motorkama chvíli motal a zkoušel najít úhel, ze kterého jich do formátu nacpat co nejvíc. Periferně jsem si v dálce všiml nějaké ženské, co tam postávala, takže jsem si dával pozor, aby mi v záběru moc nepřekážela,“ popsal situaci Třeštík.

„Obstoupili nás a začal výslech. Kdo jsem? Fotograf. Co fotím? Většinou reklamu a portréty. Odkud jsem? Z Prahy. Jak dlouho tu jsem? Asi 15 hodin. Důvod návštěvy? Odfrknout si. Je nás tu víc? Ne, jen my dva. Do toho navzájem něco italsky konzultovali spolu a zároveň vysílačkama s někým dalším,“ dodal fotograf, kterého nakonec pustili s tím, že si další fotografování nepřejí.

Nyní si už pár užívá krás Říma, navštěvuje památky a nemohla pochopitelně chybět Fontána di Trevi, kterou milují zamilované páry.

Reklama

Další články

Načítám