Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už řadu týdnů tráví bez svého publika. Monika Absolonová (47) stejně jako řada dalších zpěváků tráví většinu času doma. První týdny karantény si celkem užívala a vrhla se na úklid domácnosti. Tu má ale nyní jako ze žurnálu a zpěv jí čím dál více chybí.

Radost se snaží předávat alespoň v rámci online streamů. „Pravidelně vystupuji na online streamech Jsme s vámi z divadla Studio DVA, naposledy včera. Celý koncert jsem odehrála s Ondrou Hájkem online také 19. března, ale naposledy před publikem jsem byla 7. března,“ svěřila se Monika s tím, že čím dál víc zpívá doma.

„Já mám zpěv jako fyzickou potřebu, takže cítím, že mi něco chybí. A poznám to podle toho, že si doma zpívám. Když zpívám každý den, tak nemám potřebu zazpívat si doma v koupelně a já už si v ní zpívám,“ svěřila se Absolonová, která se s řadou kolegů rozhodla nyní potěšit fanoušky dalším projektem. Vystoupí v sobotu 2. května na netradiční verzi charitativního koncertu Pomozte dětem.

Tentokrát bude zpívat ze svého obýváku. „Kuře svými vystoupeními podporuji už léta a vždy moc ráda, protože to má smysl. Letos mě už podruhé doprovodí vynikající pianista a kamarád Ondřej Hájek. Rozhodli jsme se pro píseň Lásko má, já stůňu z muzikálu Noc na Karlštejně,“ svěřila se Monika s tím, že před kamerou nebude sama. „Mimo mě a Ondry uvidíte i překvapení, a to další členy naší domácnosti – mého syna, partnera a psa. Mladšího syna ne, toho hlídaly babičky,“ dodala Monika k sobotnímu koncertu, který odvysílá Česká televize.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám