Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejím domovem je Brno a do Prahy se dostane málokdy. Ale ani na brněnských akcích jsme neměli na Miss ČR 2000 Michaelu Salačovou štěstí. Takže jsme si pořádně popovídali až na setkání krásek ze stáje Miloše Zapletala.

„Občas jdu ještě nějakou přehlídku, spolupracuji i s brněnským výstavištěm, kde dělám kampaně, teď třeba pro stavební veletrh. Já tedy bydlím kousek od Brna, ale budeme se do Brna stěhovat. Mám dvě děti a čtyři psy, tak mám po práci ráda svůj klid. Vyrazím do lesa nebo na kolo,“ vysvětlovala Salačová, které doprovod na pražské setkání dělala její maminka. Ta vypadá naprosto skvěle, takže i Míša má vyhlídku, že bude stárnout hezky.

Míša nás pobavila výčtem jmen svých pejsků. Doma má Jeníčka, Mařenku, Toníčka a Růženku. Povídali jsme si o jejích synech. „Oliverovi už bude čtrnáct, Davidovi je třináct. Už nám pomalu začíná puberta, ale jsou relativně hodní. To asi zná každá maminka, která má dospívající děti,“ konstatovala.

Pokud jde o práci, Míša má lifestylový magazín. „Dělám web, píšu články, dělám kampaně pro různé eventy a akce, sociální sítě,“ vypočítala. S modelingem úplně nesekla, jak můžeme vidět na jejích sociálních sítích, kde propaguje různé značky. „Jdu tak dvě přehlídky do roka, když mě někdo osloví a zvážíme všechna pro a proti. Figuru bych mohla mít lepší, ale i horší,“ smála se.

Reklama

Další články

Načítám