Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželství Míši Noskové (41) s Janem Horsákem už nezachrání ani zásah shůry. „Čekáme už jen na to, až to soud odklepne a budeme rozvedení," říká zpěvačka, která má za sebou již majetkové vypořádání a poslední, co brání uzavření rozvodového procesu, je rozhodnutí o opatrovnictví jejich dcery Elišky. „Dcera půjde do mé péče. S manželem jsme se na tom dohodli, byla to vlastně jeho iniciativa," svěřila se Nosková s informací, která ji zjevně hodně trápí.

Podle zpěvačky bylo jedním ze zásadních důvodů rozpadu vztahu právě to, že neměla díky své práci dost času na dceru. Proto její manžel žádá, aby se nyní o jejich dítě starala ona. „Staral se o Elinku denně, a tak je logický, že to postavil takto," říká Michaela.

Zpěvačku nyní čeká náročný pracovní zápřah. V Čechách prý bere jednu zakázku za druhou, dokončuje desku v Německu, uchází se o roli v muzikálu Fantom opery. Proto pevně doufá, že skloubí rodičovské povinnosti se svou hudební kariérou. „Elinka bude chodit do školky. Navíc jsem si zařídila hlídání a vypomůžou babičky. Určitě to zvládneme," věří si Míša.

Další články

Načítám