Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rokem 2023 odstartovala další životní kapitola mnoha lidem tím, že přivedli na svět jedno či více miminek. A celebrity pochopitelně nevyjímaje. Podívejte se s námi, kdo z celebrit letos slavil příchod děťátek na svět. I tentokrát jsme se dočkali několika velkých překvapení!

Krátce po sobě se například stali otci dva oscaroví herečtí velikáni, u kterých to zřejmě už nikdo nečekal. Jako prvnímu se v dubnu narodila dcera Gia Robertu De Nirovi (79) a jeho partnerce Tifanny Chen. Pro herce šlo zároveň již o sedmého potomka. V červnu pak stejně překvapivou novinu oznámil i Al Pacino (83), jemuž porodila pro změnu syna Romana jeho devětadvacetiletá přítelkyně Noor Alfallah. Pacino má ještě další tři dospělé děti.

A kdo ještě letos trumfoval v počtu svých potomků? Zasloužilými rodiči se stali slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsay se ženou Tanou, kterým se v listopadu narodilo šesté dítě – syn Jesse James. Moderátorka Stacey Solomon se stala pětinásobnou maminkou a čtvrtého potomka letos uvítali ještě Blake Lively s Ryanem Reynoldsem.

Ze třetího potomka se radovali Adam Levine s Behati Prinsloo, s druhým si pak pospíšili Rihanna a její partner ASAP Rocky, v listopadu pak přivítali na svět syna i Kourtney Kardashian a Travis Barker. Druhé dítě se narodilo rovněž Rose Leslie a Kitu Haringtonovi známým ze Hry o trůny.

Naopak první zkušenosti s rodičovstvím letos okusily herečky Lindsay Lohan, Kaley Cuoco či Hilary Swank, která porodila dvojčata – holčičku a chlapce.

Prostřednictvím náhradního mateřství se z miminka radovali například již podruhé Naomi Campbell či Chrissy Teigen s Johnem Legendem, kteří se stejně jako Paris Hilton letos tímto způsobem stali rodiči rovnou dvou dětí. V lednu se modelce a zpěvákovi narodila dcerka Esti a v červnu ještě Alexandra. Paris a její manžel Carter Reum mají desetiměsíčního syna Phoenixe a koncem listopadu oznámili narození holčičky London.

Ve fotogalerii najdete ještě další páry, kterým se rozrostla rodina o nového člena…

Reklama

Další články

Načítám