Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Eliška Bučková (34) aktuálně nemůže být šťastnější. Po boku partnera Radka Váchy jen září a rozumí si i s jeho dětmi. „Já miluji děti. Pro mě je to přirozené k nim mluvit, předvádět dětem různá představení. Mám tři malinké neteře, jednoho synovce,“ svěřila se Eliška Super.cz.

Modelka tak zmínila, že ačkoliv už nedělá dětské rybářské tábory, stejně se i v této oblasti realizuje dál. „Já jsem rozjela projekt pro děti, který láká hlavně malé holčičky, jmenuje se Eliška dětem aneb Co mi babička vyprávěla... Pěveckou a veselou formou předávám poznatky dětem,“ popsala modelka své zájezdové představení.

Se syny svého přítele vychází dobře. „My už jsme byli asi třikrát u moře. Jezdíme rádi autem do Itálie, člověk si po cestě může kdekoli zastavit. Konkrétně v Itálii se zastavujeme u Lago di Garda. Cestování autem miluju, připomíná mi to cesty do Chorvatska s rodiči. Dáš si ten řízek a je to fajn,“ dodala krásná modelka, se kterou jsme si povídali na 17. ročníku charitativního bazaru Be Charity Báry Nesvadbové (49).

Reklama

Další články

Načítám