Hlavní obsah
Článek

Na konci loňských letních prázdnin se Simona Krainová (51) postarala o pořádné pozdvižení, když si založila profil na erotické platformě OnlyFans. Její profil se dostal do TOP 5 a začal sypat pěkné penízky.

Vybírám si tým lidí, kteří dělají v módní branži a mají cit a hranici. Umí nahotu zachytit tak, aby to nepůsobilo vulgárně a lascivně,“ řekla před časem Super.cz Krainová.

Fanoušci byli schopni zaplatit opravdu tučné peníze, aby mohli vidět co nejvíc. „Chodí mi i zprávy, abych poslala za 180 tisíc korun fotky, kde uvidí všechno. Asi bych za týden vydělala na jachtu, ale nechci dělat takové věci.“

Nic ale není věčné a všechny věci a novinky zevšední. Lidé sexy fotky zřejmě začali brát jako samozřejmost a blonďatou krásku zaměstnaly jiné věci. S profilem ale úplně nekončí. „Musela jsem teď dělat jiné projekty, tak jsem to uložila k ledu. Jsem ráda, že moji fanoušci tam stále jsou a možná jsem je trochu víc roztoužila. Uvidíme, co bude dál,“ svěřila se kráska deníku Blesk.

Na druhou stranu její obdivovatelé plakat nemusí, i když je Simona teď zpátky v Čechách, pořád mají možnost ji vidět v plavkách a v sexy pózách na Instagramu.

Další články

Načítám