Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na slavnostním zahájení lyžařské sezóny ve Špindlerově Mlýně každoročně nechybí influencerka Dominika Myslivcová (29). A nevynechala ani letos, i když je čerstvou maminkou. S partnerem Zdeňkem Chytilem jsme ji potkali na vycházce s kočárkem, ve kterém spinkal jejich syn Derian.

„Přiznám se, že jsem tady stejně lyžovala jenom jednou. Ale letos je to nejen bez lyžování, ale i bez párty, kterých je tady spoustu. Ale nemrzí mě to, mám jednu velkou párty na pokoji. Ale i tak Špindl musí být, je to taková naše tradice,“ smála se Dominika, která se od srpnového porodu dává pomalu do formy. V našem videu nám vyprávěla, jak zvládá partnerský vztah, miminko i svoji práci influencerky. A prozradila vychytávku, při které Derian vždy usne.

Probrali jsme samozřejmě i její outfit, protože do „českého Aspenu“ si dávají známé ženy vždy na svém oblečení záležet. A zvlášť milovnice luxusních značek Dominika. Vypočítala, co všechno má na sobě, a i nás překvapila materiálem kožíšku. „Je ze sobola,“ prozradila, že má na sobě jednu z nejdražších kožešin vůbec.

Reklama

Další články

Načítám