Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hollywoodský herec a režisér Mel Gibson (55) a dědička po miliardářském bossovi Formule 1 Bernie Ecclestoneovi Petra (22) pozvali své přátele do baru, kde udělali za alkoholový dýchánek plný nejlepšího šampaňského útratu 250 tisíc dolarů, v přepočtu 4,5 miliónu korun. Přestože byli Petra s manželem a Melem Gibsonem skutečně štědří hostitelé, ani jeden se alkoholu nedotkl.

Čerstvě vdaná Petra Ecclestone, která si letos pořídila zámek v Los Angeles za neuvěřitelné 1,5 miliardy korun, měla po svém boku i manžela Jamese Stunta, který nakonec za všechny účet zaplatil.

Trojice se s přáteli vydala do baru Bleacher’s Madhouse Club v losangeleském hotelu Roosevelt, který je Petřiným nejoblíbenějším od chvíle, kdy se do Kalifornie nastěhovala. Během party tekly proudem litry luxusního šampaňského Cristal Champagne, ale ani jeden z této trojice jej nepil. Gibson totiž míval s alkoholem vážné problémy a Petra je abstinentka. „Ani jeden z nich nevypil ani kapku, ale všichni ostatní si to za ně vynahrazovali,“ sdělil očitý svědek.

Gibson byl v roce 2006 zadržen za řízení pod vlivem alkoholu a musel se podrobovat léčbě a sezení anonymních alkoholiků. Bohatá trojice tak usrkávala nealko, ale jejich přátelé se královsky „rozšoupli“. Mel se choval velice distingovaně, dokonce si ani nevšímal tří atraktivních žen kolem sebe a nakonec z baru odešel spolu s Petrou a jejím manželem.

Reklama

Další články

Načítám