Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miliardář Richard Chlad promluvil o svatbě s nyní již manželkou Annou Marií Kánskou, kterou si vzal v pátek 17. listopadu na Maledivách za přítomnosti nejbližší rodiny a svědků.

Svatba se konala při západu slunce na pláži. „A končila kolem třetí ráno u nás na bungalovu. Žádný velký mejdan, bylo to příjemné. Fakt jsme si to moc užili. Ostrov má od půlnoci ostrovní klid,“ řekl Super.cz podnikatel.

Novomanželé poprvé také ukázali snubní prstýnky světové značky Bvlgari. „Měli jsme od začátku ideu, jak mají vypadat. Chtěli jsme prořezávání s našimi jmény. Nejsou to klasické kroužky, jsou 3D,“ prozrazuje Chlad s tím, že nákup jeho prstenu provázelo drama.

„Můj prsten se vozil natřikrát. Hodně cestujeme, první mi byl velký a padal, druhý, který přišel malý, to jsem byl po dovolené na Tenerife. Až napotřetí přišla správná velikost. Ale teď, jak se mi tady v teple na Maledivách zavodňuje tělo, tak ruce natekly a zase je mi těsný. Ale už jsem si na něj zvyknul,“ dodal s úsměvem Chlad.

Reklama

Další články

Načítám