Hlavní obsah
Článek

Životní partneři Bára Munzarová (52) a Martin Trnavský (54) dostali možná svůj životní kšeft. Spolu si zahrají v nové televizní sáze Obchoďák z prostředí nákupního centra. Bára hraje hlavní roli, Martin zase jejího milence, který jí ovšem navíc zahýbá s ještě jednou přítelkyní. Oba herci si díky seriálu, pokud ovšem diváky zaujme, přijdou na pořádné milióny. V plánu totiž je, že poběží léta.

Děj Obchoďáku se odehrává v kulisách nákupní zóny. Potkáme se s prodavačkami, majitelkami butiků i s šéfkou centra Vandou (Munzarová). Její postava dává přednost kariéře. Velký vliv na ni má despotická matka, kterou hraje Alena Vránová. Hlavu jí zamotá Jiří Machar z houslového kvarteta v podání Martina Trnavského. „Mimo úspěchů na hudebním pódiu má taky úspěchy u žen. Na koncertě v obchodním centru se setká s Vandou. Líbí se mu, začnou spolu chodit. Ovšem ten můj houslista má jaksi navíc ještě současnou přítelkyni a bývalou manželku,“ směje se Martin Trnavský.

Kromě ústřední dvojice v primáckém seriálu dle námětu Lucie Konášové (Anděl Páně, Dobrá čtvrť, Nemocnice na kraji města) hrají například i Pavel Kříž, Petr Kostka, David Matásek, Pavel Řezníček či Ondřej Sokol.

Reklama

Další články

Načítám