Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nepříjemná bolest, kvůli které sotva odzpíval koncert. Zpěvák Milan Peroutka (34) od víkendu řeší zdravotní komplikace se sluchem. Prasklý bubínek měl ve svém životě již několikrát a od té doby musí dávat na svůj sluch velký pozor.

Problémy se nyní po letech vrátily a rovnou před vystoupením. „Po milionu letech zánět středního ucha. Poprosil jsem pana doktora nepíchat a chci to zkusit rozehnat práškama. Nenechal jsem si to píchnout, protože to ještě necítím akutně a mám z minulosti hodně zjizvenej bubínek. Tak pokud by to šlo rozehnat jinak, tak jedině dobře,“ vysvětlil zpěvák, který sice neděli proležel, v pondělí už ale vyrazil do divadla na zkoušky.

„Zrovna dnes máme první projížděčku na mikroporty, ale kdyby mi to moc nešlo, mám aspoň dobrý argument, že se moc neslyším,“ řekl Super.cz zpěvák, který se nadopoval prášky proti bolesti a doufá, že problémy se sluchem samy odezní. Pokud ne, bude muset i tak navštívit lékaře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám