Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V 80. letech býval dívčím idolem a jeho hudební kariéra strmě stoupala vzhůru. Michal Penk se po delší době objevil na veřejnosti, aby zavzpomínal na svou bývalou lásku Ivetu Bartošovou (†48). Příští měsíc to totiž bude deset let od doby, co nás navždy opustila.

„Chodili jsme spolu 7 měsíců, z toho čtyři u nás bydlela. Její manažer Gottlieb, když se to dozvěděl, se mohl zbláznit. Já jsem se mu nelíbil. On nás seznámil a někam odešel. My jsme na sebe koukali, zahořelo to tam, ona se začala červenat a já šel domů a byl jsem zamilovanej až po uši. Ona byla kouzelná, to bylo fakt něco,“ zavzpomínal Penk na seznámení s Ivetou v show 7 pádů Honzy Dědka.

Zároveň prozradil svou špatnou vlastnost, kvůli které Iveta velmi trpěla. „Nebyli jsme manželé, žili jsme spolu, ale na hromadě. Já jsem byl žárlivej jak pes. Byl jsem strašně žárlivej. Trpěla tím Iveta a později i Ivana,“ řekl upřímně během rozhovoru.

Fanynky také často zajímá, zdali se dočkají jeho nové desky. Zpěvák má pro ně ale velmi špatnou zprávu. „Mám to hotové, ale asi z toho žádná deska nebude, protože jsem se rozhádal s veškerými vydavatelstvími. Takže mám desku, ale nemám ji komu nabídnout. Asi to budu muset dávat po jednom na různé ty platformy. Nebo můžu zkusit nějaké slovenské vydavatelství,“ dal fanynkám v tomto ohledu alespoň malou naději Michal Penk.

Reklama

Další články

Načítám