Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Kuklová (56) patří k velkým milovnicím zvířat. Už v dětství si oblíbila plemeno afghánského chrta, kterému je věrná celý život. Event věnovaný psím mazlíčkům si tak nenechala ujít a po delší době se objevila ve společnosti.

„Chrti jsou mému srdci nejbližší, první afghán přišel do rodiny, když mi byly čtyři roky, a tak v nich pokračujeme, protože je to opravdu úžasné plemeno, člověk je má rád,“ svěřila se Míša Kuklová na akci, kde se objevila. Herečka vypadala jako vždy fantasticky, málokoho by napadlo, že už má doma dospívajícího syna.

Patnáctiletý Roman nedávno vyrazil s herečkou na rodinný výlet do Říma, a jak nám Míša prozradila, pomalu se připravuje i na to, že její syn vylétne z hnízda. Dokonce už přemýšlí nad tím, jak se osamostatní. „S pejsky je to život v chlupech. On se těší na to, až bude mít vlastní domácnost. My máme takové chalupářské bydlení, všude všechno a spousta předmětů. Má minimalistický vkus, jako chlap, logicky, takže se těší na takovou tu čistou jednoduchou domácnost bez chlupů,“ prozradila nám Michaela Kuklová.

S tím, že se syn už brzy odstěhuje, je smířená. „Já jsem na to připravená. Mám spoustu práce a činnosti, nenudím se a nemám problém s tím, se zabavit a žít svůj vlastní život, nemůžu žít ten jeho, ale budu ho vždycky podporovat a vždycky může přijít a má dveře otevřené,“ dodala herečka, která se věnuje aktuálně zejména divadlu, které miluje.

Další články

Načítám