Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už si stěžovala, že je těhotná stejně tak dlouho jako velryba, u níž trvá těhotenství dva roky. To samozřejmě zpěvačka a spisovatelka Natálie Kocábová (39) přeháněla. Nicméně, konečně si dočkala, a její třetí potomek spatřil světlo světa. Doma už má Natálie Vincenta a Miu.

Natálka oznámila narození syna trochu opožděně, poté, co Ester Ledecká získala druhou zlatou medaili na olympijských hrách. "My jsme dostali své zlato už v úterý. 20.2. 2018 přišel na svět náš “Pan Překvápko”. Jsme zdraví a děsně roztomilí... Dali jsme mu jméno Elliot," napsala na sociální síť. Chlapeček se narodil v 8.33 ráno a příjmení má po novém Natálčinu partnerovi Hoffman.

Hudebník Michael Kocáb se tak dočkal od dcery dalšího vnoučete, které je konečně mladší než jeho vlastní syn. A přes spekulace o tom, že s dcerou měl poněkud složitější vztahy, se už na dalšího klučinu do rodiny těšil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám