Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Facka, kterou šel dát Will Smith komikovi Chrisi Rockovi na pódium přímo při živém vysílání Oscarů, zaskočila účastníky slavnostního ceremoniálu i diváky u obrazovek.

Hercovi kolegové to měli z první ruky, někteří přímo z první řady. V té seděla i Nicole Kidman, jejíž reakce se během pár minut stala virální.

V šoku byli jednoduše všichni, momentku bezprostředně poté, co ke konfrontaci došlo, zachytil i novinář Dereck Balsberg, který zrovna seděl na party Vanity Fair, odkud mnohé hvězdy ceremoniál sledovaly. U stolu byl mj. s režisérem Taikou Waititi nebo herečkami Sarah Paulson a Siennou Miller.

Zleva Katie McGrath, Jason Bateman, Taika Waititi, JJ Abrams, Ron Howard, Oli Green, Sienna Miller, Sarah Paulson a Amanda Anka.

Snímek pak zveřejnil na sociální síti. „Mezitím... Tady všichni u mého stolu na oscarové večeři Vanity Fair maniakálně googlují, co sakra Will Smith právě řekl Chrisi Rockovi,“ popsal momentku.

Teď už víme, že věta, kterou Smith řval na Rocka, zněla: „Neber si jméno mojí ženy do svý zas*aný huby!“

Herec, jenž si následně převzal Oscara za film Král Richard: Zrození šampionek, vsunul do děkovné řeči i krátkou omluvu - Akademii a nominovaným kolegům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám