Hlavní obsah
Článek

Gabriela Lašková (34) se brzy dočká svého třetího syna. Oblíbená moderátorka nedávno přiznala, že první i druhý trimestr prožívala s nevolnostmi a únavou. To se ale ve třetím trimestru změnilo a s rodinkou vyrazila i na odpočinkový výlet na Slovensko.

„Měli jsme se krásně, jen to rychle uteklo. Vybaluju kufry a plním pračku, snižuju jednomu teplotku a druhému čistím zanícený prst, píšu seznam restů na zítra a taky nákup, jdu mazlit Huga na gauč a zvednout kdysi kostnaté, dnes zcela oteklé kotníky. My se nikdy nenudíme. Doma je doma,“ uvedla Gabriela Lašková k výletu a fotografii v plavkách, ve kterých vyniká její pořádně zakulacené bříško.

Gabriela Lašková je aktuálně v osmém měsíci těhotenství. Třetí synek tak přijde na svět už za měsíc.

„Musím říct, že teď v tom třetím trimestru se cítím nejlíp, co jsem se cítila za celé těhotenství. Unavená, ale to je úplně normální, ale dobře, ten začátek byl horší,“ řekla nedávno Super.cz s tím, že jméno pro synka už mají vybrané. „Je pravda, že vybrat třetí jméno pro chlapečka nebylo úplně jednoduché, ale pak padlo jedno jméno, a to všechno vyřešilo. My jsme se najednou shodli, protože nám to jméno znělo i k příjmení,“ dodala.

Další články

Načítám