Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době, kdy Gabriela Soukalová (34) oznámila, že končí jako moderátorka pořadu Showtime, tak také prozradila, že brzy odhalí jeden z projektů, na kterém už nějakou dobu pracuje.

A jak řekla, tak se i stalo. Konkrétně jde o dokument Gabriela Soukalová Pravda se pořád vyplatí, který vznikl v režii Petra Větrovského.

„S nabídkou jsem váhala snad jen dvě vteřiny. Na dokumentu pracujeme už rok a půl, doufám, že můj příběh namotivuje spousty dalších lidí během života, a to i ve chvílích, kdy to nebudou mít jednoduché,“ svěřila se Soukalová pro Super.cz s tím, že dokument odhalí také stinné stránky jejího osobního i kariérního života.

O své filmové novince informovala i na svých sociálních sítích, kde upřesnila, že by tímto dokumentem chtěla poděkovat všem svým příznivcům za veškerou podporu.

„Neměla jsem možnost se rozloučit s vámi (v návaznosti na zdravotní problémy během konce kariéry), kteří jste mi fandili, když jsem závodila, a ani tohle období nějak hezky uzavřít. Chci vám proto poděkovat aspoň skrze tento snímek, který se objeví na filmovém plátně už příští rok,“ napsala s tím, že se na dokument mohou lidé těšit v roce 2024.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám