Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vévoda s vévodkyní ze Sussexu stále zůstávají na mezinárodních hrách Invictus Games v německém Düsseldorfu, kde si nenechali ujít několik zápasů. Zatímco Harry (39) zůstává věrný své rodné zemi a fandí britským týmům, Meghan (42) podle očekávání divoce podporuje sportovní týmy z USA. Oba se ovšem dočkali v Merkur Spiel-Aréně nadšeného přivítání a svou účast na hrách si užívají. Na manželskou krizi to u nich tedy rozhodně nevypadá.

Hlasitou podporu měl od prince například britský ragbyový tým vozíčkářů. Meghan pro změnu ve stoje fandila americkému týmu basketbalistů ve finálovém zápase proti Francii. V hledišti mačkala manželovu ruku a zdálo se, že ji hra skutečně vtáhla do děje. Harry se ovšem rovněž připojil k burácejícímu davu fanoušků USA, kteří v hledišti vytvořili úžasnou atmosféru. Meghan si později rovněž připnula odznak s hvězdami a pruhy jako na americké vlajce, který jí věnoval za ní sedící fanoušek.

Svou loajalitu vůči ‚adoptivní‘ zemi Harry dokázal již v pondělí, kdy USA porazily Velkou Británii ve finále ragby a princ jednoho z amerických hráčů Daveyho Martineze během předávání zlatých medailí políbil na hlavu.

Invictus Games je každoroční velká multisportovní událost věnovaná zraněným či nemocným vojákům a vojačkám, kterou v roce 2014 založil princ Harry. Nechal se přitom inspirovat právě americkými Warrior Games.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám