Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečce Megan Fox a jejímu staronovému příteli Machine Gun Kellymu se podařilo ukořistit jeden parádní kousek do rodinného fotoalba… Během oslav vítězství týmu Kansas City Chiefs na Super Bowlu se nechali zvěčnit s Taylor Swift a Travisem Kelcem, kteří jsou momentálně považováni za nejvlivnější pár šoubyznysu.

Snímek zamilované Taylor a Travise spolu s Megan, která se snažila vykouzlit svůdnou sexy grimasu pomocí vyšpulených rtů, se s jejím rapperem v pozadí objevil na Instagramu manažera Barley House Cleveland Joeho Oravece. Ten slavil nedělní triumf společně s Travisem a jeho týmem v Las Vegas, kde Chiefs dokázali v prodloužení udolat San Francisco, a stali se tak šampiony NFL. Na inkriminovaný záběr je potřeba se proklikat…

Bujará party za přítomnosti mnoha celebrit se následně konala v místním nočním klubu Zouk, kde se slavilo až do pondělního rána. Fotografii, na níž jsou zvěčněni dva slavné páry, pochopitelně řešili i lidé na internetu, kteří komentovali především Megan a její vizuální proměnu během posledních let.

„Obličej Megan Fox vypadá divně, i když vezmeme v potaz ten její kačeří výraz. Ta nebude dobře stárnout. Taylor vypadá hodně šťastně stejně jako Travis,“ píše například fanoušek z Chicaga.

„Megan strašně tlačí na pilu. Je to komické,“ komentuje jiný a další se připojuje: „Myslel jsem, že je to Kim Kardashian. Co si Fox udělala s obličejem, to je na kriminál.“

Reklama

Další články

Načítám