Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nela Slováková (34) pendluje už nějakou dobu mezi Českem a Chorvatskem, kde se s partnerem Lukášem Kozákem pustili do kompletní rekonstrukce svého domu.

„S partnerem rekonstruujeme náš dům v Chorvatsku, takže si to léto zatím nemám čas úplně užít. Ale mám z toho radost, už ladíme poslední detaily a apartmány jsou již k rezervaci. Zároveň se věnuji svému obchodu nejen s plavkami, který je v plném proudu. Zkrátka je tak stále co dělat,“ odpověděla Nela Super.cz na dotaz, jak si užívá příchod léta.

I přes náročné pracovní nasazení se známá blondýnka stíhá věnovat i svým fanouškům, se kterými mapuje část svého života a čas od času je potěší i nějakým tím snímkem v bikinách.

Tentokrát sdílela několik bikinových příspěvků za sebou, a ač jsou fanoušci na podobné fotografie už zvyklí, i tak jim opět spadla brada.

„Prosím jedny plavky a zaplatím zlatem, když mi pošlete i postavu,“ lichotí Nele jedna z fanynek. „Teda Nelo, vám to zase sekne,“ uvedla další, se kterou mnozí souhlasí. „Ty jsi střela, ty máš prostě nejhezčí zadek,“ napsala sledující.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám