Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože vztah Domenica Martucciho (47) a Ivety Bartošové (†48) dramaticky skončil loni v srpnu, tak italský hrabě na padlou princeznu českého popu nezanevřel. Horkokrevný Ital dokonce složil dojemnou píseň, ve které podává zpěvačce opět pomyslnou pomocnou ruku.

„Když zavzpomínám na to, jak krásná a spokojená byla Iveta v létě se mnou a v jakém žalostném stavu je nyní s Rychtářem, tak je mi smutno," svěřuje se Super.cz Martucci. „Pro Ivetku tady budu vždy jako kamarád. Nabízím jí pomoc a nebráním se ani tomu splatit jí hypotéku a pomoct jí z finančních těžkostí," vysvětluje důvod vzniku pokračovatel rodu Della Torre.

Když se začtete do překladu jeho písně, bude vám jasné, že to Martucci myslí opravdu vážně. „Já nezapomínám na svůj slib, který jsem ti dal. Jenom ty víš, co všechno jsem pro tebe udělal, ale někdy i to nestačí. Nestačí jedno léto, láska je tak křehká. I když už nejsme spolu, mé dveře jsou pro tebe otevřené. Proč ale ty své zavíráš, nechápu tvou odpověď."

Jsme zvědaví, jestli Iveta Domenicovi odpoví rovněž písní. Nejvhodnější by byl asi song Léto s textem: „Léto, léto mý, jenom jednou jsem to léto tančila, léto nádherný, strašně ráda bych ty chvíle vrátila.“

Reklama

Další články

Načítám