Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) napjatě sleduje pouliční nepokoje na Ukrajině, kde v hlavním městě Kyjevě došlo k ostrým krvavým střetům mezi demonstranty a pořádkovými silami.

Nejvíc jí otřáslo, když někteří policisté stříleli do demonstrantů ostrými náboji. Kulky z řad snajprů tak zabily i nevinnou zdravotní sestřičku.

„Jak může někdo kvůli rozkazu zamířit a zastřelit obyčejného člověka, který se necítí šťastný a chce být vyslyšen? Stydím se za naši rasu a nejraději bych si hledala jinou planetu na život, místo, kde je veselo, klid a mír,“ napsala na sociální síť zpěvačka, jež je společně s Darou Rolins koučkou v nové řadě Hlasu ČeskoSlovenska.

„Je mi smutno, smutno z toho, jak se my, lidská rasa, chováme. Jako by nám to všechno patřilo, ale nic nám nepatří. Je nám to jen propůjčeno na dobu našeho života. Máme být vděční a šťastní, ale co děláme? Závidíme si, krademe a lžeme, vedeme války, zabíjíme se. Jako kdyby existoval jen náš život,“ dodala smutná zpěvačka, kterou krveprolití na Ukrajině nenechalo lhostejnou.

Další články

Načítám