Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Váženými hosty na nedělním festivalu jídla a vína, nazvaném Drag Brunch, se stala česká legenda tenisu Martina Navrátilová a její manželka Julia Lemigovová (51). Akci, jež je součástí South Beach Wine and Food festivalu na Floridě, pořádali herci Neil Patrick Harris a jeho muž David Burtka.

Dámy si událost očividně užívaly a smály se na celé kolo. Devětapadesátinásobná vítězka grandslamových turnajů se nechala zvěčnit fotografy se svou ženou stejně jako s americkým obchodníkem Leem Brianem Schragerem či politickou komentátorkou Anou Navarro.

Rodačka z Prahy, která loni bojovala znovu s rakovinou, v červnu potěšila své fanoušky sdělením, že se jí opět podařilo zákeřnou nemoc pokořit. Rodilou Moskvanku si Martina vzala v roce 2014 po známosti, která trvala od roku 2006. Julia Lemigovová se v roce 1990 stala Miss Sovětský svaz a na světové soutěži Miss Universe následujícího roku v Las Vegas skončila na třetím místě.

Akci Drag Brunch zorganizovali Neil Patrick Harris, známý jako sukničkář Barney ze seriálu Jak jsem poznal vaši matku či z komediální série Zahulíme, uvidíme, společně se svým manželem Davidem Burtkou. Ten se kromě herectví aktivně věnuje vaření, a tak byl zřejmě námět jejich pořadu Drag Me to Dinner, vysílaný na stanici Hulu, jeho nápadem. Drag Me to Dinner je zábavný pořad, v němž dva týmy složené z drag queens soutěží, který lépe uvaří na předem dané téma.

Související témata:
Julia Lemigovová

Reklama

Další články

Načítám